Shutters

Perfecte lichtinval

Shutters

Aan de hand van onze shutters met verstelbare horizontale lamellen creëert u een uniek zon-en-schaduwspel met de nauwkeurigste regeling van lichtinval en privacy. U kunt deze veelzijdige lamellen kantelen in de gewenste stand, of de panelen volledig of gedeeltelijk openvouwen. Bovendien zorgt de duurzame afwerking van de shutters voor een sterk isolerend vermogen.

Shutters zijn zowel een duurzame, kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke oplossing, als een bijzonder decoratieve aanvulling aan uw interieur.

Volledig op maat

Onze shutters worden volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt, zodat deze als gegoten zitten in de vorm van uw raam. Naast kleine ramen, draai-kiepramen, brede raampartijen en ramen met speciale vormen, kunnen ze ook als kastdeuren of zelfs room divider gebruikt worden.

U bepaalt ook zelf de perfecte lamelbreedte om uw lichtregulering nog beter te configureren en een unieke sfeer te creëren. Smalle lamellen zorgen bijvoorbeeld voor een klassieke uitstraling, terwijl bredere lamellen een moderenere look geven.

Bezoek onze toonzaal in Sint-Idesbald en laat u inspireren!


Realisaties

Accordeon Shutters

Accordeon Shutters

Lila Shutters

Lila Shutters

Draaikiepdeur Shutter

Draaikiepdeur Shutter

Room Divider Shutters

Room Divider Shutters