Gordijnen

Tijdloze elegantie

Gordijnen

Gordijnen zijn een perfecte sfeermaker voor uw binnenhuis interieur. Ze vormen niet alleen een gezellig onderdeel van uw decor, maar ze bieden ook een functionele oplossing voor de isolering van uw woonruimte; ze houden het 's zomers koel en 's winters warm, en bovendien filteren ze het licht en dempen het geluid. M.a.w. een gordijn is de ideale fusie van decoratie, gezelligheid en functionaliteit.

Breed aanbod

Bij Raamdecoratie FD kunt u rekenen op een breed assortiment gordijnstoffen, steeds aangepast aan uw wensen, budget en bestaande interieur. Daarnaast bieden wij ook stijlvolle accessoires en roedes aan om de look van uw raambekleding te vervolledigen. Ook, hebben wij een aanbod van traditionele rails die uw gordijnen een functionele en soepele ondersteuning bieden.

Volledig op maat

Wij luisteren graag naar uw interieurverhaal om de perfecte gordijnen te vinden voor uw woning. Eens de stoffen, kleuren, dessins en afwerkingen zijn bepaald, brengen we uw visie tot leven in ons eigen atelier. U kunt dus vertrouwen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring om uw bestelling perfect op maat af te werken. Ten slotte blijft de kwaliteit van uw raamdecoratie onze voornaamste prioriteit!

Bezoek onze toonzaal in Sint-Idesbald en laat u inspireren!


Realisaties

Isolerende Overgordijn

Isolerende Overgordijn

Vouwgordijnen Erker

Vouwgordijnen Erker

Klassieke Witte Overgordijnen

Klassieke Witte Overgordijnen

Overgordijnen Vissershuis

Overgordijnen Vissershuis