Gordijnen

Tijdloze elegantie

Gordijnen

Gordijnen zijn een perfecte sfeermaker voor uw binnenhuis interieur. Niet alleen een gezellig onderdeel van uw decor, maar ook een functionele oplossing om uw woonruimte te isoleren; ze houden het koel in de zomer en warm in de winter, ze filteren het licht en dempen het geluid. Met andere woorden, een gordijn is de ideale fusie van decoratie, gezelligheid en functionaliteit.

Breed aanbod

Bij Raamdecoratie FD kunt u rekenen op een breed assortiment gordijnstoffen, steeds aangepast aan uw wensen, budget en bestaande interieur. Daarnaast bieden wij ook stijlvolle accessoires en roedes om de look van uw raambekleding te vervolledigen. De traditionele rails bieden uw gordijnen ook een functionele en soepele ondersteuning.

Volledig op maat

Wij luisteren graag naar uw interieurverhaal om de perfecte gordijnen te vinden voor uw woning. Eens de stoffen, kleuren, dessins en afwerkingen zijn bepaald, brengen we uw visie tot leven in ons eigen atelier. U kunt dus vertrouwen op ons vakmanschap en jarenlange ervaring om uw bestelling perfect op maat af te werken. Ten slotte blijft de kwaliteit van uw raamdecoratie onze voornaamste prioriteit!

Bezoek onze toonzaal in Sint-Idesbald en laat u inspireren!


Realisaties

Isolerende Overgordijn

Isolerende Overgordijn

Vouwgordijnen Erker

Vouwgordijnen Erker

Klassieke Witte Overgordijnen

Klassieke Witte Overgordijnen

Overgordijnen Vissershuis

Overgordijnen Vissershuis