OVER ONS

Wij zijn raamdecoratie fd

Wat ooit begon als een klein confectieatelier voor gordijnen groeide uit tot een volwaardige winkel met eigen toonzaal waar u terecht kunt voor persoonlijk advies en inspiratie. Niettemin, blijven wij alle confectie uitvoeren in ons eigen atelier om u de perfecte afwerking te garanderen. Onze ambachtelijke roots maken ons tot wie wij zijn, want het zijn juist deze ervaringen die ons toelaten om u goed op weg te helpen naar de perfecte raamdecoratie en veel meer. Steeds op maat en naar wens van de klant!

Wij bieden een breed assortiment gordijnstoffen aan met bijhorende accessoires, een ruime keuze aan zonwering en een waaier van decoratieve woonaccessoires, waaronder kussens en tapijten. Alsook, staan wij in voor de herstoffering van uw favoriete zitmeubels.

U kunt dus bij Raamdecoratie FD rekenen op:

  • 100% maatwerk met professionele afwerking
  • Vakkundig advies in lijn met uw wensen
  • Breed assortiment van raamdecoratie producten en veel meer

Zoekt u iets voor uw verblijf of bent u toevallig aan zee? Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Idesbald en vertel ons uw interieurverhaal!

Dilyara Khamitova en Frederik Bradt van Raamdecoratie FD

Dilyara Khamitova en Frederik Bradt,
de stichters van Raamdecoratie FD


onze partners

Luxaflex Inside Interstil RMN Shutters Ian Sanderson Glamour IFI Rols Wool Carpets The Romo Group Houl├Ęs JAB Wind Artex Sunway Vedelux Aristide Decoline Copahome Shutters Louis de Poortere